Skip to main content

Support our Initiative!

BitcoinWalk Donate

Support our Initiative!
Donate some SATs

BitcoinWalk in Oss

Welkom bij BitcoinWalk – een wekelijkse zaterdagbijeenkomst waar Bitcoin-enthousiastelingen samen kunnen komen voor een natuurwandeling en echte gesprekken kunnen voeren. De wandelingen geven iedereen de kans om van het scherm af te komen, wat beweging te krijgen, in contact te komen met andere leden van de Bitcoin-gemeenschap en meer te leren over Bitcoin als je er nieuw bij bent.

Bij BitcoinWalk kan iedereen interessante mensen ontmoeten die enthousiast zijn over Bitcoin en het revolutionaire potentieel ervan vanuit verschillende perspectieven willen bespreken. Terwijl iedereen langs schilderachtige paden wandelt, variëren de gesprekken over economie, speltheorie, technologie, geopolitiek, veiligheid, energie, het milieu, geestelijke gezondheid, filosofie en meer – allemaal rond Bitcoin.
Iedereen kan ideeën delen over hoe Bitcoin zelfsoevereiniteit mogelijk maakt, een eerlijker financieel systeem creëert, economische vrijheid bevordert en bijdraagt ​​aan de aanhoudende vreedzame financiële revolutie. De wandelingen bieden iedereen ruimte om na te denken over het vermogen van Bitcoin om mondiale systemen te hervormen en positieve veranderingen in de wereld te creëren.

Met elke stap die iemand zet, worden verbindingen opgebouwd, worden nieuwe perspectieven verworven en komen we dichter bij de wereldwijde adoptie van een gedecentraliseerde digitale munt. Iedereen kan zich elke zaterdag bij ons aansluiten terwijl we samen op weg zijn naar een toekomst waarin alle wegen naar Bitcoin leiden, waar revoluties gebaseerd zijn op begrip, gemeenschap en een nieuw perspectief.

Het beste is dat iedereen, waar dan ook, een BitcoinWalk kan starten, omdat het een gedecentraliseerd initiatief is. Het uiteindelijke doel is om van BitcoinWalk een wereldwijd festival te maken dat wekelijks plaatsvindt en wordt georganiseerd door iedereen die graag wandelt en praat over Bitcoin.

Bitcoin is onvermijdelijk. De transitie is al gaande. Ga aan de goede kant van de geschiedenis staan ​​en help de monetaire revolutie te leiden. Tot zaterdag!

Join us on Meetup

Elke Zaterdag (Every SAT)

Wij ontmoeten elkaar om 12.00 uur.

Ravenstein

We ontmoeten elkaar bij de parkeerplaats bij de brug
Telegram